Teresa Carreras

 

La seva vida va canviar l’any 1994 quan va conèixer a Monsenyor Nicolás Castellanos a la Parròquia Hombres Nuevos de Santa Cruz de la Sierra on viu actualment. Era catequista. Ara és la responsable de l’àrea de salut i de voluntariat del projecte Hombres Nuevos (PHN).

Què t’aporta diàriament treballar amb els més pobres?

Esforçar-me per millorar la vida de les persones d’aquest país, la dels que no tenen res, com ho va fer Jesús. Personalment gràcies al Projecte vaig poder acabar la meva carrera universitària i fer un màster a València, l’any 2001 que em va permetre conèixer Espanya. He pogut tenir una casa i una oportunitat per realitzar-me professionalment. Estic contenta perquè treballo amb el que m’agrada. El meu marit, Willam Martínez també en forma part. Tenim una filla de set anys que valora que molt que estiguem en aquest projecte. Ens ho diu.

Com vàreu celebrar el Nadal?

Hem passat un Nadal molt bonic, amb molta calor –perquè aquí és estiu– i molta escalfor humana. Sempre, la Nit de Nadal i la de Cap d’Any fem un sopar pels més ancians d’aquest barri que es diu Pla 3000 i que fa uns anys una riuada hi va fer molt de mal. Enguany hi havia més de 150 avis i àvies. És molt entranyable i commovedor perquè se senten acompanyats per unes hores. Es diverteixen com a nens. Els fem un bon àpat i els donem un regal. Viure aquesta experiència i aquest moment no té preu. En les activitats d’enguany hem tingut 50 voluntaris.

 

 

 

 

Per llegir l'article complet subscrigui's a l'edició impresa en aquest enllaç

 

Número 482

Gener/Febrer 2018

Portada

>Subscrigui's a FocNou

>Demanar aquest número

Seccions

Segueix-nos a Facebook

Segueix-nos a Twiter

Canal Vimeo FocNou